ponedeljek, 31. oktober 2016

SIBO protokol - 13.- 21. dan

Huh ja, že kar nekaj časa se nisem javila. Za mano je res pester in naporen teden, pa tudi protokol poteka kot prej in nekako ne želim pisati vsak dan enakih stvari.



V tem času sem imela 2 kontroli, pri tirologinji dr. Gabršček na Nuklearki in onkologu dr. Bešiču na Onkološkem. Oba sem na kratko seznanila s protokolom in da sem pričela z jemanjem ščitničnih zdravil 2x dnevno. Na moje presenečenje sta se oba strinjala s porazdelitvijo doze. Oba sta tudi opazila na mojem izgledu, da protokol dobro vpliva name, saj po njunem mnenju ne izgledam več tako izmučena in utrujena. Dneve, ko ni slabosti in zvijanja se resnično počutim dobro.

Ta teden se je kljub napornemu urniku nekako vse poklopilo. Mačka je bolje, jaz sem bolje (le občasno me še zvija po trebuhu) in čaka me podaljšan, čeprav delavni, vikend.

Bila sem tudi na masaži in tudi maserka je opazila spremembe na bolje na mojem telesu, na določenih delih nimam več takšnega zastoja limfe. Največja težava so še vedno noge.

Danes je nedelja in v planu imam v popoldanskem času malo ustvarjati v kuhinji. Če bo uspelo obljubim, da objavim tudi recept ;)

Poleg malega kuhinjskega ustvarjanja popoldan mine sproščeno, bolj ko ne pred televizijo ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar