ponedeljek, 5. december 2016

SIBO protokol - 22.- 56. dan

Res se že dolgo nisem oglasila. Zakaj? Zato, ker se ne želim ponavljati. Nihanja v prebavi, razpoloženju in energiji. Dan ali dva super potem pa spet polom. Sandi pravi da je to normalno za prvo fazo. V prvi fazi čistimo črevesje in ob tem bakterije sproščajo toksine, kateri potem močno vplivajo na naše počutje.

S trdno voljo sem prišla do zadnjega dne 1. faze. Lahko rečem da je bilo težko. Zadnje 3 dni pa se popolnoma zlomim. Na dan so privrela vsa čustva, solze tečejo v potokih, nikakor se ne morem spraviti k sebi. Gledam nazaj, gledam naprej vse je črno ne vidim poti naprej, po glavi se mi podijo same črne misli. Poskušam se osredotočiti na pozitivne stvari, pa jih nekako ne najdem. Upam da mi ponedeljek in nov teden prineseta več moči in pozitive.

Za mano je 8 tednov striktne dijete, delala sem vse po navodilih in resnično upam da sem očistila vse nesnage. Bila sem že na strogih dietah pred tekmovanji ampak tako naporno kot je bilo tole sedaj ni bilo še nikoli. Zakaj? Res je da je tekmovalna dijeta zelo omejujoča kar se tiče živil, ni pa točno določeno kdaj lahko ješ in še vedno v primeru lakote lahko tudi poješ pol naslednjega obroka med obroki in nimaš, meni osebno, resnično ogabnih dodatkov ob obroku.
Ampak sedaj se to za mano in upam, da nikoli več nebo potrebno ponovno čez to.

Druga faza bo nekoliko lažja. Manj dodatkov, več obrokov in nekaj več vrst živil. Verjetno bo največja težava jesti 5x dnevno.
Več pa v drugi objavi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar